Stora husprojektet nummer 2
Då var det dax för målning av huset, vi (Henrik) har grundat de sista brädorna som inte var grundade så nu ska vi bara bestämma vilken vit vi ska ha.

Vi var i lördags och tittade på vit färg och vi har fastnat för två som vi ska prova måla på huset. Man vill gärna se dem på större ytor och hur de ser ut i sol och i skugga. Jag vill ha en väldigt vit, vit men den ska ändå vara behaglig att titta på för ögat. Har hört mycket om att riktigt vita hus lätt ser smutsiga ut, stämmer detta?
Man vill ju inte behöva jobba så mycket med väggarna sen när man har målat klart, man vill att de ska hålla sig i 10-15 år utan att man behöver göra en massa.


Kommentarer
Postat av: Carin

Ska bli intressant och se hur lång tid det tar, vi står ju också inför samma projekt lite senare i sommar. Vi ska ha grått så jag har ingen koll på vitt. Lycka till!

/Carin

2010-05-25 @ 20:34:50
URL: http://www.salstatosee.blogspot.com
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Vitt är verkligen en svårare färg än vad man kan tro. Hoppas ni hittar den perfekta. Det kommer bli så snyggt när allt blir vitt.Kram Elin!

2010-05-25 @ 21:46:21
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: P

BRA! Då gör vi så att ni väljer kulör, så kan vi ta samma, eftersom vi går i exakt samma tankar om vitt :)Lycka till!

2010-05-26 @ 10:35:49
URL: http://signeratjp.blogspot.com
Postat av: Ann-Therese

Vi har köpt vit färg, den står i "boa" och väntar. Tänk om det blev fel vit? Ja, det är inte lätt att veta. Vi har Beckers Perfekt utevit. (snälla gud låt den bli fin)

2010-05-31 @ 23:44:58
URL: http://falkan40.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback