Letar SegelBild: gr-solskyddBild: gr-solskydd

Vi kommer nog inte att ha någon markis över våran uteplats utan vi kommer att ha ett segel som solskydd. Jag letar efter ett som man kan rulla in, har samma funktion som en markis men har enligt mig ett mycket snyggare design.

Problemet är att vi kommer behöva sätta upp bommar för att kunna rulla in det och det blir ett väldigt kostsamt projekt. Vi kommer inte köpa något budget modell från rusta eller ikea utan det kommer bli ett riktigt segel som håller år efter år. I värsta fall får vi spänna upp det och hoppa funktionen med att rulla in det. Vi har så stor uteplats så det gör inget om det sitter upp hela tiden och ger skugga, vi har massa plats där solen kommer att skina ändå.

Finns det fler som har funderat över detta och hitta något bra?
Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Kan nog bli skitsnyggt med ett segel. Men jag har aldrig hört att man kan rulla in dem. Det är ju skitbra. Så blir det inte fördärvat...Älskar kånkenväskan!KRaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

2010-05-27 @ 22:23:36
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Ann-Therese Tjärnlund

Jättesnyggt med segel, funkar dock inte hos oss, vi har inga vinklar på altansidan. Men hos er skulle det bli grymt snyggt.

2010-05-27 @ 22:44:41
URL: http://falkan40.blogspot.com/
Postat av: Annelie

Häftigt med segel, förstår att ni vill ha något solskydd. Hade också satsat på bra kvalitet så man slipper köpa nytt varje år.Ha en fin helg,

kram kram

2010-05-29 @ 11:34:16
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Hoppas ni hittar det perfekta snart. Det är verkligen snyggt med segel. Vad skönt att ni har kommit så långt med altan och allt.Kram Elin!

2010-05-29 @ 21:09:52
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Maya

Vet inte om Ni redan hittat Ert segel, men jag hittade hit till bloggen precis nyss! :) Vi hittade ett segel ifjol som man kunde rulla in. Dock var inte vårt soldäck färdigt då så vi väntade tills iår med att köpa det. Nu har det dock kommit annat emellan, som inköp av solsängar och annat, så vi har ännu inte köpt något segel. Minns inte priset på stolpar & segel men detta fanns på Rosviks Handel Trädgårdsmöbler i en annan del av landet. Nu ligger det ju tyvärr väldigt långt bort från Er gissar jag - men min tanke var om Du ville veta fabrikatör och återförsäljare kanske Du kunde ringa dem och fråga? Eller möjligen ändå beställa och frakta ned till Er? Foton kunde ju tas av återförsäljaren och mailas så Ni vet vad Ni köper? Rosviks Handel Trädgårdsmöbler är mycket stora uppe i Norr och expanderar hela tiden. Där finns jättemycket fint! Lycka till med Ert vackra hus!Ha en fin helg!

// Maya

2010-07-29 @ 09:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback