En till helg med massa jobb i solen


Nu är vi snart klara med hela tralldäcket, vi har lite på framsidan kvar men det får faktiskt vänta till någon kväll i veckan eller kanske till helgen.

Det har varit ett tufft jobb men jätte kul och man har lärt sig en hel del. Jag är inte den som tittar på utan jag är gärna med och hjälper till, det är oftas jag som klurar ut det svåra hinderna:)
Jag är jätte glad att vi gjorde som Henrik ville och satte i LED-downlights längst ut runt om, det ger en grym snygg inramning av däcket och ger ett härligt sken när mörkret har lagt sig.

Nu blir nästa stora projekt att måla huset och vi har tänkt om helt, vi kommer nog att måla hela huset vitt istället för en del vit och en del mörkgrå. Vi har nog bestämt oss helt när vi står med kvittot i handen och färghinkarna i bagaget.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jätte fint!!! Ni har varit grymt snabba tycker jag! Sen måste jag också passa på att säga att jag tycker att ert hus är GRYMT SNYGGT! :)

Kram Anna

2010-05-03 @ 21:46:41
URL: http://dromvillan2009.blogspot.com
Postat av: Caroline

Det var snabbt jobbat! Snyggt blev det oxå!:)Ha en fin dag!

2010-05-04 @ 08:35:22
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com/
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Sååå bra det blir! Och duktiga har ni varit. Kanonsnyggt med lamporna. Din man hade helt rätt...Kraaaaaaaaaaaaam!

2010-05-04 @ 10:33:02
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Linda

Ser jättefint ut, lamporna gör verkligen sitt för hela altanen. Snyggt och stilrent med vitt hus, det vill vi också gärna ha, men vi har sett hos de grannar vi har osm målat helt vitt att det inte alls ser vidare snyggt ut nu 3 år senare så vi kommer nog välja en mycket ljus nyans av beige eller nåtgot åt det hållet istället. Den vita har liksom blivit smutsig, vilket man ser extra mycket då det är fuktigt eller kallt ute. Kram

2010-05-04 @ 12:08:54
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: Tova

Åh, tack så mycket :)jag är nog självlärd eller vad man ska kalla det, har alltid ritat och tecknat... fast nu blir det tyvärr alltför sällan, kanske kan mammaledigheten ändra på det lite? hihi

2010-05-04 @ 13:18:05
URL: http://trasslet.se
Postat av: Lovisa

Va snyggt det blev! Och lamporna blev ju jättebra!kramkram

2010-05-04 @ 19:09:47
URL: http://www.lovisomartin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback