Nästa inköp

Nu har jag inhandlat en "klädhängare" till sovrummet, egentligen står det handukställning på den men jag tycker att man lika väl kan hänga kläder, bälten eller scarfar på den.

Jag köpte den på Åhlens för 249:- och gillar den skarpt men nu måste jag snart börja med färgerna, för allt jag har köpt fram tills nu är vitt. Jag är försiktig med färger, har ni några förslag på vad man kan använda färger på när det gäller inredning? För att göra det lite svårare...Jag har inga gardiner så där finns det ingen möjlighet till färg.

Har också skaffat mig en vit IPHONE!!!!
Tyvärr var den slut på lagret men jag ska få den så fort de får in den..hoppas den kommer in snart:)


Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Vilken fin!

En sån skulle jag också vilja ha...hmm...kanske måste inteförskaffa sig en :)Kram

2010-03-19 @ 22:22:27
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Carin

Den var fin! Tja färg, om du inte vill ha gardiner (vilket vi inte heller ska ha på nedra planet) så kan du kanske satsa på fina mattor, tavlor och belysning av enskilda objekt som har för på sig. T.ex. en färgstark vas. Bara några spontana tankar. Jag är mycket för det stilrena men känner att det då kan vara svårt att få till en jemtrevlig känsla och då är nog mattor, färg och kuddar viktiga. Vilken rolig fas ni är i ny och måste kännas bra att flytta så här års, när ni ändå inte kan göra något i trädgården. Vi ska ju flytta in i juli och då måste vi verkligen prioritera altan och trädgård.

/Carin

2010-03-20 @ 09:25:24
URL: http://www.salstatosee.blogspot.com
Postat av: kristin

hej! ja, dem är snygga! Sån har vi i badrummet. :) trvlig helg.

2010-03-20 @ 10:17:24
URL: http://bygganytt.blogg.se/
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

snyggt! jag har varit på min man länge nu. att han ska bygga en sån till mig. Kan ju inte vara så svårt?kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

2010-03-20 @ 10:20:15
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Vad fin den var! Bra med extra hängare. Kan du inte köpa lite kuddar med färg? Fast det behövs nästan inte, jag tycker det är jättefint med bara vitt och svart.Wiiiee!! vad roligt med en iPhone! Du kommer bli supernöjd!Kram Elin!

2010-03-20 @ 16:12:24
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Malin Thörnberg

Guuu, så fin "stege" Lina! Vill me' ha :) Vill man ha färg kan man ju ha det på kuddar...fast jag är inge bra på färg. Har svarta kuddar :) Ert hus ser jättefint ut!

2010-03-20 @ 16:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback