Tvättstugan/groventrénHär har ni våran tvättstuga och groventré, det är också våran hund Puttes krypin.
Så här lite efter önskar jag att den var lite större då den också fungerar som groventré.

Hyllorna har jag själv satt upp, det var inte jätte lätt att vara själv och sätta upp dem. De var tunga och svåra att få raka och i samma höjd, jag lyckades tillslut som ni ser. Tvättmedel burkarna hittade jag på eko för 89 kronor styck, de finns också att köpa på internet men tyvärr har jag bara hittat för 169 kr plus frakt. Jag förstår inte att det kan skilja så mycket för samma vara.
På andra sidan har vi två garderober, ett torkskåp och våran IVT pump. Jag är jätte nöjd att vi valde att sätta in ett torkskåp istället för en torktumlare. Nu på sommaren kan man hänga ut tvätten men på vinter måste man har torkställning inomhus att hänga på. Det hade inte fått plats att ha i våran tvättstuga och jag känner inte för att ha en tvättställning stående i ett rum, blir så dammigt sen är det inte jätte snyggt. Vi tvättar varje dag så det skulle hänga tvätt på den ställningen jämt. Nu kan man hänga in och gömma det i torksåpet.

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter smidigt att hänga tvätten i torkskåp istället för på en ställning som man ändå måste flytta runt för att den är ivägen överallt. Men nja, jag hade inte överlevt utan vår torktumlare:)

Kram

2010-06-23 @ 22:08:47
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

Riktigt snyggt!

2010-06-23 @ 22:20:42
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: jenny

Så snygg!! Om man ändå hade en sån tvättstuga.

2010-06-29 @ 20:54:15
URL: http://jennyshus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback