Det går ganska snabbtNi undrar hur lång tid det har tagit för oss att måla huset. Det har tagit ca två hela helger för två man att måla huset en gång, kan tänka mig att det går lite fortare andra gången.

Det som tar tid är allt jobb runt fönsterna och all tejpning vid plåtar. Vi har mörkgråa plåtar vid taket och aluminium karmar under fönsterna som vi inte vill ha färg på. Sen får man skruva ner stupprören, det är också mörkgrå och vi vill inte få vit färg på dessa.
Jag är glad att vi inte har laggt sten, man behöver inte bry sig om att det droppar färg, för det gör det. Det är fullt med vita färg klickar runt huset. Det var jobbigt nog att täcka för jätte tralldäcket när vi skule måla och ändå blev det lite färg på det.

Kommentarer
Postat av: Emma W

Tack tack! Det är jättebra att veta! Jag och min sambo funderar på att måla vårt hus medan byggnadsställningarna är kvar runt huset (det kommer i augusti).Vi ska dock ha ett helt svart hus, så då slipper vi pillra med knutar mm. Det är alltid värt något =)

2010-06-14 @ 08:02:48
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Så duktiga ni är! Blir skitbra!Kraaaaaaaaaaaaaaam!

2010-06-14 @ 14:08:09
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Ida

Vilken mysig blogg du har, har precis hittat till den och kommer fortsätta läsa :)/Ida

2010-06-15 @ 12:34:52
URL: http://drommariby.blogg.se/
Postat av: Linda

Ni är jätteduktiga, snabbt går det också - för att inte tala om hur fint det blir... Vi har ju redan lagt sten på vissa ställen så det blir till att skramla fram gamla lakan och filtar och täcka...

2010-06-16 @ 13:03:39
URL: http://vartnyahus.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback