Lite nytt till hallenEfter lite strosande längs Göteborgs gator hittade vi en liten inredningsbutik som hade massa roliga och fina saker, vi hittade bla dessa fina pianopallar som vi köpte till hallen.

De är ihålliga så man kan stoppa saker i dem, som tex vantar och halsdukar på vinter och annat på sommaren, perfekt förvaring. De kommer med både vit och svart kudde, jag har valt att ha vit men det är kul att man får båda så att man kan variera lite. Butiken ligger på avenyn och heter selected inspiration och de har en jätte fin webbshopp men bra priser. Vi har också tittat in ett vitt vinställ, vi vet bara inte vart vi ska ha det. Så tills dess får vi vänta med att köpa det.

Har massa idéer som jag vill göra nu, tyvärr så har det gått åt mycket pengar till semester så mina planer får vänta tills höst, ibland kan det bli lite bättre om de får ligga och grov lite.

Tripp till Borås djurparkI dag har vi varit på Borås djurpark, jag kan berätta om en som älskade det...ja, Henrik var helt till sig! Hahaha

Skämt åt sido, Leja diggade djurparken stenhårt, hon tyckte det var sååå roligt.
Vi hade jätte bra väder, det var inte för varmt och det regnade inte, till en början. När vi var nästan klara började det regna lite smått. Vi har ganska nära till Borås därför tycker vi det var ett sjävklart val när man har en 1,5 åring som inte tycker det är så spännande att åka långa stäckor i bil. När hon blir lite större kanske det blir kolmården men just nu är Borås helt perfekt.
Leja tycker att bondgårdsdjuren är de mest roligaste djuren medans vi vuxna tyckte det var roligare med lejon och tigrar. Leja har tillgång till många av bondgårdsdjuren när hon vill då morbror och farfar har bondgård, tror det är därför hon tycker det är roligast, för hon känner igen dem och kan härma deras läten.
En tripp hit är att rekommendera!

Mysigt i GrännaI går var vi i Gränna med min goda vän Sofie. Nu mera kan man inte gå sjäv med Leja för hon är överallt så man behöver vara två:)

Jag och Sofie träffades i Gränna första gången när vi båda jobbade på systembolaget där, det börjar bli några år sen  nu. Vi har alltid lika kul när vi träffas ,det måste bara bli oftare.
Gränna är riktigt mysigt på sommaren med alla små butiker och pokagrisbakande, jag tycker väl inte det är så spännande med polkagrisbakningen längre med det ger en speciell lukt när man går längs huvudgatan.
Vi hade en jätte mysig dag som vi snart måste göra om igen.

SovrummetNu är det dax för en titt in i vårat sovrum! Jag blev så trött på allt ek vi hade där inne så jag fick ett knäppryck här i tisdags och sålde allt!

Satte våra sängar på ben och målade två pallar vita och gjorde en sänggavel av detta. Köpte nya sängbord i vitt och med nya rosa kuddar, lite fina textilier och rosa pelargonér blev jag super nöjd med sovrummet.
Lite små fix kvar men det tar alltid tid att få det exakt så som man villl ha det.
Ny hoppas jag snart jag kan börja med mitt hall projekt....