Lejas kökMånga har frågat om Lejas lilla kök så nu ska jag berätta hur vi gjorde.

Allt går att hitta på IKEA förutom vattenskålen men man kan ta vilken annan skål man vill, vi hade en ny hundskål hemma så vi tog den.

Det man ska inhandla är 2 st fatum fläktskåp som är 60*35 ( Blir perfekt höjd för de små) Man får välja valfri skåpslucka, vi valde vit men det kostar inget om man tröttnar och vill byta till en annan färg. Känner man för att ta rödaste röd så gör det!
Sen ska man köpa en bänkskiva, vi köpte prägel som är perfekt längd (126 cm) Den är tyvärr för bred så man får såga till den lite. Den finns också i många olika färger, den är lite svårare att byta då man skruvar fast den och såga ut för "hoven".
Till kakel tog vi IKEAS väggplatta fastbo, den finns också i olika färger, vi valde den färggladaste, den satte vi fast på tapeten med dubbelhäftande tejp, går att plocka bort utan att skadat tapeten.
Till kökskran valde vi Lagan, den kostar bara 149:-! Som hittat! Det går också välja en annan med den var lagom stor och vädigt billig.
Till spishäll köpte vi fastbo väggplatta i svart som vi sågade ut i lagom storlek och limade fast på bänkskivan.
Sen så är det ju "hoven" där vi valde att ha en vatten skål som är till hunden men det går som sagt att ha vilken skål man vill bara den inte är för stor. Denna var bra då det fanns en lite kant längst upp som vilar på bänkskivan, man måste limma också för barnen tycker det är väldigt kul att ta bort skålen annars och då har man bara ett stor hål i bänkskivan.
Sist men inte minst är det handtagen och det finns hur många som helst så välj efter tycke och smak.

Har jag glömt något eller det är något ni undrar över får ni höra av er.

Lycka till!

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Bra tips! det låter ju inte för avancerat precis...Kraaaaaaaaaaaaam!

2010-04-08 @ 18:46:35
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Cresse

Tack Lina!! Kram

2010-04-08 @ 20:52:16
Postat av: Emmie

Tack SNÄLLA Lina för tipset! ♥

2010-04-10 @ 20:13:12
URL: http://emmieliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback