Fårskinn och vattkopporVilken helg! Våran lilla Leja har fått vattkoppor och mår jätte dåligt, i natt var hon otröstlig och darrade som ett löv. Fullt med koppor runt munnen och i munnen, kanske också i halsen.
Mitt mamma hjärta går sönder!

Jag ska jobba idag men Henrik är hemma med henne, han ska åka till vårdcentralen och få något som mildrar klådan, det ända positiva i det hela är att det är skönt att hon haft det, man behöver inte oroa sig för att hon ska få det igen.

Något annat lite roligare är mina fårskinn på bodoni stolarna, jag köpte hela gråa skinn på IKEA och klippte sen ut i den formen jag ville ha till mina stolar, jag valde att göra dem fyrkantiga men kanske gör om dem till runda, just nu är jag nöjd med dem som de är.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ååååhhh stackars lilla Leja, men som du säger.. Nu har hon haft det... Det sägs väl att det blir mildare ju yngre man är eller???Jättefint med fårskinnen...Ha en skön dag

2010-04-19 @ 08:18:24
URL: http://joakimochsofie.blogspot.com
Postat av: Annelie

Stackars liten :( Hoppas hon snart blir bättre!Vilken himla bra idé att köpa på IKEA och sen fixa till. Jag har nämligen tänkt att ha en sittbänk med förvaring i hallen och hade då tänkt att ha fårskinnsdyna men har inte hittat någon (till vettigt pris), tack för tipset :)kram

2010-04-19 @ 09:34:18
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/
Postat av: Amandha

Stackars Leia men var glad att hon får det nu och inte när hon blir äldre för då blir det mycket värre. ( fick det själv när jag var 15år!)

Det bästa sättet att mildra klådan är att badda kopporna med asolsprit...det svider just när man gör det men sen så slutar dom klia + att de torkar ut snabbare.

Om hon kliar sönder kopporna kommer hon få ärr sen och det är ju inge kul att ha i ansiktet så att det svider en liten stund kan vara värt det.

Jätte snyggt på stolarna =D

2010-04-19 @ 10:13:59
URL: http://www.amdadesign.blogspot.com
Postat av: Maddi

Stackars Leja... och ditt mammahjärta <3 hoppas hon blir frisk snart..

Men tur i oturen att hon får det i den åldern..Kramar!!!!

2010-04-19 @ 16:58:02
URL: http://mlovdahl.blogg.se/
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Stackars lilla Leja! hoppas att det går över fort!vad snyggt det blev med fårskinnet, bra att IKEA hade hela skinn att fixa med. Hur snyggt som helst!Kram Elin

2010-04-19 @ 21:20:36
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback