Busig, busig hela tiden!

Nu är Leja kryper och ställer sig upp har hon börjat krypa upp på saker och över grejer så man kan hitta henne lite överallt. Här om dan hade hon kypit in på första hyllan i sitt skötbord och hade det jätte bra! Sen hittade jag henne bankandes på ett element, man får passa sig nu när det börjar bli kallt ute och man sätter på elementerna för de kan bli riktigt varma.

Jätte roligt!Banka, bankaHär sak det pussas


Bröllop <3

I lördags gifte sig Henriks kusin det var ett mycket fint och vackert bröllop fast ändå väldigt enkelt. Jag tror Henrik blev väldigt sugen så vi får se om han friar snart;)
Vi var hemma väldigt tidigt, vid halv elva då Leja hade jätte svårt att sova där.


Så här fina var vi...Pappa Henrik var oxå jätte fin..Bröllops paret..Öppna förskolan igår

I går var det dax för öpnna igen efter sommarens uppehåll. Herre gud va barn det var! Tror det var 16 barn med mammor så det var fullt om man säger så. Det var en mycket högre ljudnivå än vanligt och det blev lite extra stimmigt men Leja tyckte det var kul ändå..en stund..tills hon blev så trött, så trött. Vi fick åka hem lite tidigare och jag hann inte sätta henne i bilbarnstolen förens hon somnade. Hon sov i nästan 2 timmar så hon var trött. Tyvärr har jag inga bilder på kaoset för jag glömde kamera, typiskt!
Ni får nöja er med Leja i pyjamas istället och det är inte fy skam det heller!Tomten är klar, snickarna står redo, vi väntar på kommunen!

Alla står redo att börja men vi måste vänta på att kommunen blir klara och kan sätta ut exakt vart huset skall stå sen måste det göra klart nybyggnadskartan, den borde vara klar när som helst. På onsdag kommer Ninni hit och vi ska kolla lite närmare på TOLON dvs tillverknigsorder och leveransorder.

Man fattar inte att huset skall få plats på denna ytan, det ser inte alls stort ut.hmmmmm är detta 135 kvm? Tur att vi ska ha ett loft på 17 kvm oxå!

Lära gå vagn!I dag har jag varit och köp en lära gå vagn åt Leja och hon älskar den!I bland är det roligare att ligga i den.

Visning!

I går var det visning av våran lägenhet, jag tror aldrig den varit så ren och fin!
Det kom 7 familjer så de var ca 20 pers, det var helt lagom sa mäklaren. Alla var väldigt intresserade så han trodde på budgivning men sånt får man ta med den nypa salt tror jag. Vi får se om det händer något idag eller om det dröjer tills i morgon. Det kan ta ett par dagar sa mäklaren för de måste få lånelöfte först.
Måla vitt vitt vitt

På söndag ska vi har visning på lägenheten så jag målar varenda kväll!!!
Känner mig lite som en super människa...

Min vecka:

7-11,30= Jobbar
11,30-17,00= Umgås med släkt från Finland och åker runt och vissar dem jönköping.
17,00-19,00= Leker med Leja, sjunger sånger och läser böcker.
19,00-19,30=Lägger Leja
19,30-23,00= målar, städar skåp, städar i gardrober, städar hyllor, målar lite till

Så här har hela veckan sett ut...Då det är Henriks faster med familj som är här förstår jag att han inte hjälper till så mycket denna vecka..men i helgen då kommer piskan fram;)Målande mamma!

Madonna is the shit!

Det var det mest otroliga konsert jag varit på! O my good!
Vi hade stå platser så vi gick dit halv 5 och klockan kvart i 10 ställde hon sig på scen, det var värt alla timmar man fick stå, vädret kunde inte bli bättre heller.
Det som slog allt var att man fick sova 2 hela nätter och ha 2 sovmorronar! :)
Jag är som en ny människa efter denna helgen!Här har ni 6 st av de 60000 som var på Madonna 8/8-09HAHAHABarnlediga föräldrar!!!!!
Ullevi uppifrån!

Källa: Gp

Madonna here we come!

Nu sitter jag hos Syrran och Kristian i Göteborg. Vi ska möta upp våran bror och hans fru och äta och dricka lite vin på Avenyn i det helt underbara vädret. I morgon är det dax för Madonna och det ska bli så jävla kul!
Vi har lämnat Leja hos mormor så vi blir barnfria till på söndag, ska bli jätte skönt men jag saknar min lilla prinsessa redan.

The Sticky and Sweet Tour:

 • Candy Shop
 • Beat Goes On
 • Human Nature
 • Vogue
 • Die Another Day (Remix) (Video mellanspel)
 • Into The Groove
 • Heartbeat
 • Borderline
 • She's Not Me
 • Music
 • Rain (Video mellanspel)
 • Devil Wouldn't Recognize You
 • Spanish Lession
 • Miles Away
 • La Isla Bonita
 • Doli Doli (Dans mellanspel)
 • You Must Love Me
 • Get Stupid (Video mellanspel)
 • 4 Minutes
 • Like a Prayer
 • Ray of Light
 • Hung Up
 • Give It 2 Me

 • Källa: Wikipedia


  Utekväll

  Måste berätta om min jätte roliga utekväll som ägde rum i fredags. Det var Anna, Jessica, jag och Marie som var ute. Vi började med lite gott käk och  vin hos Marie sen begav det sig till Twin. Hade verkligen jätte kul men det blev lite för mycket att dricka. Som tur är har jag en underbar man som tog hand om Leja dagen efter.  Här är vi på väg till Marie  Min super snygga syrra  Här sitter vi och äter gott.

  Till Salu!

  Nu är våran lägenhet ute för försäljning! Så vi har målat och fixat lite grann här hemma.
  Visningen kommer att vara nästa söndag och måndag! Gu vad spännande! Hoppas det kommer att gå bra, man är ju lite nervös. Så fredag och lördag nästa helg ska det städas så det blir skinande rent.

  Butiken i Tenhult

  Vi var en sväng i Butiken som ligger i Tenhult. De har hur mycket fint som helst. Jag hade kunnat köpa hela affären.
  Det är nog min dröm att få öppna en sån affär. De har smycken, kläder, inredning, kaffe och choklad och massa som du inte ens viste att du måste ha.

  Leja köpte ett armband till pappa Henrik med lite hjälp av mig.
  Den är ett brunt läderband med ett hänge i silver som det står- Till Pappa på.
  Han älskade det!


  Sen fick Leja världens finaste halsband av sin moster, det är en skyddsängel i silver.


  Den är så vackert! Tack moster Jessica!
  Älskar dig!  Här med halsbandet på

  Leja ställer sig upp med stöd..

  I fredags ställde sig Leja upp helt själv med stöd av sin gåstol. Det var min syster som lekte med henne  och så frågar hon " Har hon gjort så här innan?" Jag tittar på Leja och ser att hon hade ställt sig upp med hjälp av kanten av gåstolen.
  "Nej" sa jag! Nu ställer hon sig mot allt som är lätt att få grepp om.


  Första fakturan betald

  Nu är första fakturan betald till huset. Den var från Cramo och det var hyran av en padda ( en sån som plattar marken).
  Vi är färdiga med tomten nu så nästa steg är att gjuta plattan!

  Padda - maskin att hyra